Megjelent az első 3D kijelzős mobil

Megjelent az első 3D kijelzős mobil

Pár hét múlva nálunk is kapható az első 3D kijelzős LG Optimus androidos mobil, amihez már 3D szemüveg sem kell, és nem csak a kijelző 3D, hanem képes 3D-ben videót rögzíteni.

3D kijelző

A 3D kijelzős LG Optimus nálunk először a T-Mobil kínálatában fog megjelenni, ám a hozzá kapcsolódó előfizetéseket, valamint a készülék árát még nem hozták nyilvánosságra.

A mobil kétmagos processzorral rendelkezik, belső tárhelye 8 gigabájt, rendszermemóriája 512 megabájt, operációs rendszere Android 2.2.

A mobil kijelzője egy 3D LCD, ebből adódóan pontosan szemből kell nézni, hogy a térhatás látható legyen.

3D kép és videó mobil kijelzőn

Az erre a kijelzőre optimalizált programok és játékok igen látványosak, ahogy a térbeli képek kiemelkednek a kijelző síkjából.

Az LG Optimusnak természetesen vannak hátrányai, a legsúlyosabb hátrány, hogy az akkumulátor igen gyorsan lemerül, ebből adódóan nem lehet túl hosszú játékidőre számítani, ha valaki erre szeretné használni.

Másik előnytelen tulajdonság, hogy túl világos környezetben nehezen látható a kijelző, valamint a jelenleg elérhető 3D játékokban nincs túl nagy választék.

Az LG Optimus összeköthető egy arra alkalmas tévével, ezáltal a készített videókat, illetve a letöltött 3D fotókat a tévé képernyőjén is meg lehet nézni 3D szemüveg nélkül is.

A 3D játék, film és fotó nézegetés minden eddiginél látványosabb az LG Optimus Androidos mobilon, ebből adódóan a sikere várhatóan igen nagy lesz.