Elindult a Google Plus – Mark Zuckerberg a legnépszerűbb

Elindult a Google Plus – Mark Zuckerberg a legnépszerűbb

Pár nappal ezelőtt indult a Google legújabb közösségi próbálkozása, a Google+, ahol Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója jelenleg a legnépszerűbb.

Mark Zuckerberg Facebook Google+ profil

Jelenleg Mark Zuckerberg vezeti a népszerűségi listát a Google új közösségi oldalán, a Google+-on, több mint 40 ezer követővel. Ezzel a kimagasló számadattal és gyorsasággal hatalmas előnyre tett szert a Google elnök-vezérigazgatójával, Larry Page-el szemben.

Bár Mark Zuckerberg a saját közösségi oldalán nem tudja tartani az élmezőny iramát, úgy tűnik a Google+-on nem volt nehéz ezt a pozíciót megszereznie.

Mivel Mark Zuckerberg még egyáltalán nem nyilatkozott a Google+ tekintetében, valójában az sem biztos, hogy ő maga hozta létre a profilját, mivel eddig egyetlen bejegyzést sem tett közzé, és nem osztott meg semmit, mint az a fotón látható is.

A Google+ a keresőóriás válasza a Facebook sikerére, ez egyértelmű, ám egyáltalán nem biztos a sikeressége, hiszen a Google már korábban is próbálkozott hasonló közösségi szolgáltatásokkal, a siker azonban eddig elmaradt.

A Google+ felülete erősen hasonló a Facebook felületéhez, a Google szerint azonban sokkal kiterjedtebb szolgáltatásokkal fognak előállni.

Hamarosan kiderül, hogy mekkora sikerre számíthat a vadonatúj Google+.