Lesz Facebook Music?

Lesz Facebook Music?

Még egyetlen nyilatkozat sem látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy valóban lesz-e saját zeneszolgáltatása a Facebooknak, de a pletykák szerint ez lesz az új szolgáltatás, ami sokkal nagyobb léptékűnek ígérkezik, mint a videochat.

Facebook Music zene szolgáltatás

Programozók bukkantak olyan kódrészletekbe a Facebook új videochat szolgáltatásában, ami arra utal, hogy zeneszolgáltatás lesz hamarosan a közösségi oldalon.

A Facebook Music körül már egy hónappal ezelőtt is keringtek meg nem erősített hírek, ám akkor még nem volt olyan kódrészlet, mely ezt az állítást bizonyította volna.

Mivel már egy ideje folynak a találgatások ezzel kapcsolatban, valószínűleg a Facebook zenei szolgáltatása már tesztelési stádiumban van, tehát a felhasználóknak nem kell túl sokat várni rá.

Arra vonatkozó információ, hogy mikor kerül bevezetésre, és mikortól használható a Facebook saját zeneszolgáltatása, még nincs semmilyen információ, ezzel kapcsolatban ki kell várni a Facebook hivatalos bejelentését, ami nem valószínű, hogy túlságosan sokára lesz.

A Facebook azt ígérte nem olyan rég, hogy mivel a felhasználók száma szempontjából már sokszorosan megdöntötte saját rekordját is, ezért mostantól elsősorban a felhasználók aktivitásának növelése kerül a fókuszba, és erre vonatkoznak majd a fejlesztések a továbbiakban. Valószínűleg a Facebook Music fejlesztés is ennek az elgondolásnak köszönhető.