60 millió lájk Eminemnek

60 millió lájk Eminemnek

Eminem oldala a legnépszerűbb személyhez kapcsolódó lap a Facebookon, legalábbis a pillanatnyi állás szerint.

A Facebook megjelenése óta már nemcsak a lemezeladások adatai mutatják, ki a legnépszerűbb. Eminem például az utóbbi két évben nem adott ki új albumot, a Facebookon mégis neki van a legtöbb követője, és vagy 60 millió lájkjával mindenkit megelőz. Olyan hírességeket is, mint Shakira, Lady Gaga vagy Michael Jackson. Eminem mögött alig lemaradva Rihanna áll, aki az előrejelzések szerint néhány hónap múlva beérheti, sőt akár meg is előzheti a rappert, ha továbbra is tartja a tempót, és naponta néhány ezerrel több rajongót szerez.

A Facebook nélkül tehát a sztárok sem létezhetnek, hiába a több millió eladott lemez, a filmek, a saját kiadó és rádióállomás. Eminem filmekben és tévésorozatban is szerepelt, a hangját kölcsönözte reklámokhoz, rajzfilmekhez, valamint jótékonysági szervezetet is alapított hátrányos helyzetű fiatalok megsegítésére. A nevével gyakorlatilag bármit el lehet adni.

De a legtöbb lájk birtokosa mégsem ő, hanem a Facebook for Every Phone alkalmazás profiloldala. Lehetne még hosszan sorolni, melyik a legnépszerűbb sport, tévéműsor, játék, bármi. Nálunk például a Túró Rudié a legkedveltebb oldal, és az a véleményem, legalább annyira megérdemli, mint a Simpsons vagy a YouTube.