Átöltözött a Ráday Antikvárium

Átöltözött a Ráday Antikvárium

A Ráday Antikvárium weboldala a múlt hónapban új, korszerű külsőt kapott, ami lehetővé teszi, hogy a könyvfelvásárlás iránt érdeklődők most már mobilon és tableten is kényelmesen böngészhessék az oldalt.

A weboldal továbbra is a régi címen érhető el: Könyvfelvásárlás a Ráday Antikváriumban

raday-referenica

Néhány szót érdemes ejteni a könyvfelvásárlásról, mivel még mindig elég sok tévhit kering ezzel kapcsolatban. Az elsődleges tudnivaló, hogy a több évvel ezelőtti könyvfelvásárlás módszer, a bizományos értékesítés ma már érvényét vesztette. Nem kell heteket, hónapokat várni a könyvek ellenértékére. Ez azért nagyszerű, mert sokan éppen a szűkölködés miatt válnak meg könyveiktől.

Ezzel a változással egyidejűleg, természetesen a könyvfelvásárlás egy más része is megváltozott. Ma már nem vesznek át minden könyvet, csak azokat, melyek kereskedelmi értékkel bírnak. Ennek ellenére a könyvfelvásárlás még mindig jobb irányba mozdult, mint amit évtizedeken át megszokhattunk.

A Ráday Antikvárium további kényelme, hogy a belvárosban található, könnyen megközelíthető. Mégis sokan vannak, akiknek problémát okoz a könyvelvásárlás során a kötetek szállítása. Előzetes telefonos egyeztetés után a díjmentes kiszállás és elszállítás is lehetséges.

Érdemes kihasználni a könyvfelvásárlás jelenlegi lehetőségeit, bármilyen okból is kényszerüljön rá az ember.