Könyvfelvásárlás a Lehel piac mögött

Könyvfelvásárlás a Lehel piac mögött

Jó hír azok számára, akik a Lehel piac közelében laknak és könyvfelvásárlás lehetőséget keresnek. A Lehel piactól két percre található a Könyv és Társai Antikvárium, ahol nagyon jó feltételekkel folyik a könyvfelvásárlás.

Bővebb tájékoztatás érdekében érdemes a képre kattintva megtekinteni az új weboldalt.

KönyvfelvásárlásA könyvfelvásárlás leggyakrabban akkor szükséges, amikor hagyatékból származó könyveket nem tudnak hol elhelyezni az örökösök (ritkább esetben: nem tartanak rá igényt). Olykor anyagi okokból szorul rá valaki a könyvfelvásárlás szolgáltatásra. Költözéskor is gyakran előfordul, hogy a könyvek akadályt jelentenek.

Bármi is legyen az alapvető ok, a könyvfelvásárlás azonnali megoldást jelent. A Könyv és Társai Antikváriumban azonnal, készpénzben fizetik meg a könyvek ellenértékét, ami valóban könnyebbséget jelent.

A könyvfelvásárlás kapcsolódó szolgáltatása a teljes lakáskiürítés, ami szintén praktikus megoldás, gyakran szükséges is. Nem mindenki tudja, hogy egy lakáskiürítés micsoda felfordulással és mekkora költségekkel jár. A teljes lakáskiürítés azonban akár ingyenes is lehet, amennyiben hagyatékfelvásárlással vagy könyvfelvásárlással sikerül egybekötni. A Könyv és Társai Antikvárium erre is megoldást nyújt.

A weboldalra érkezve érdemes átolvasni az ott található információkat, illetve felmerülő kérdések esetén könnyedén felvehető a kapcsolat, akár e-mail-en, akár telefonon.