Valódi automata iratmegsemmisítő

Valódi automata iratmegsemmisítő

Az iratmegsemmisítő már évtizedek óta általános kellékét képezi az irodáknak, ám egészen eddig nem volt lehetőség valódi automata iratmegsemmisítő használatára.

Mit is jelent, amikor egy iratmegsemmisítő teljesen automata. Működése úgy van kialakítva, hogy teljesen önállóan működjön. Ebből adódóan működés közben akár magára is hagyható.

Ezen túl is vannak előnyei a Fellowes automata iratmegsemmisítő bármely típusának. Elsődlegesek a kényelmi szempontok, miszerint ezek a készülékek teljesen rázkódás- és zajmentesek. Ez egy irodában nagyon fontos ahhoz, hogy a munkavégzést ne akadályozza.

További előnyök, hogy bármilyen irat, még a gyűrött papír is beletehető, nem akad el a készülékben. Nem kell kiszedegetni a tűzőkapcsokat, gemkapcsokat, hiszen a készülék ezekkel is megbirkózik.

Az sem utolsó szempont, hogy a Fellowes automata iratmegsemmisítő CD-t, DVD-t, hitelkártyát is képes megsemmisíteni.

Ezek még mindig nem lennének elegendőek ahhoz, hogy automata iratmegsemmisítőről beszélhessünk. Azonban a sok szempont, az önálló munkavégzés, az elakadásmentesség, a tartály lezáródása, mind azt teszi lehetővé, hogy a készüléket magára hagyhassuk.

Néhány évvel ezelőtt ez elképzelhetetlen volt, hiszen akkor még az volt az általános, hogy az iratmegsemmisítő használatára – főként egy nagyobb vállalatnál – külön munkaerőt kellett alkalmazni, aki folyamatosan felügyelte a készüléket működés közben. Ma már erre a Fellowes jóvoltából nincs szükség.

Amennyiben többet szeretne tudni arról, hogy pontosan milyen a Fellowes automata iratmegsemmisítő működése, akkor azt az alábbi képre kattintva megteheti.

Fellowes automata iratmegsemmisítő

A leírás alapján olyan kiváló készülékről van szó, ami felettébb felkeltette kíváncsiságunkat. Ezért kénytelenek voltunk kipróbálni, hogy a Fellowes automata iratmegsemmisítő tesztelése során valóban minden kívánalomnak megfelel-e. A képre kattintva olvasható a tesztünk, amiben videó is található.

Automata iratmegsemmisítő teszt

Bár sok szó esik az adatvédelemről. Ennek ellenére nagyon sok helyen nem veszik figyelembe az előírásokat. Egy automata iratmegsemmisítő nem csak kényelmet, de biztonságot is ad.