Esztétikus fogpótlás a Bátorfi Fogászaton

Esztétikus fogpótlás a Bátorfi Fogászaton

Ma már nem elegendő, ha a fogpótlás funkcionálisan megfelelő, esztétikus is kell, hogy legyen.

Napjainkban egyre több fiatal felnőtt szorul rá a fogpótlás lehetőségére. A huszonéveseknek kevesebb mint a fele rendelkezik az összes fogával. Ebben a korban rengeteget számít a megjelenés, akár karrier szempontjából nézzük, akár társadalmi szempontból. Ebből azonnal világossá válik, hogy miért növekedett meg ennyire az igény az esztétikus fogpótlás iránt.

Mit is jelent az esztétikus fogpótlás?

Nyilvánvalóan azt jelenti elsősorban, hogy maga a fogpótlás nem különböztethető meg az eredeti fogaktól. Plusz előnyt jelent, ha funkcionálisan is pontosan azt nyújtja, mint az eredeti fogak.

Ezeket az előnyöket nyújtja napjaink legmodernebb fogpótlás megoldása, a fogászati implantátum és a cirkon korona.

A fogászati implantátum a legjobb lehetőség a stabil, fix fogpótlásra. A cirkónium-dioxid, amiből a korona, illetve híd készül, látvány tekintetében óriási hasonlóságot mutat a valódi fogakéhoz.

Mondhatjuk, hogy az implantátum óriási előrelépést jelentett a fogpótlás területén. Immáron 50 éves múltra tekint vissza ez a technológia, tehát mondhatjuk, hogy eléggé kiforrott.

Ez a statisztikai adatokban is megmutatkozik, hiszen a sikerességi arány bőven 95% feletti.

A fogbeültetés sikeressége két sarkalatos ponton múlik. Az egyik fontos tényező a fogászati implantátum minősége. A másik tényező a beültetés szakszerűsége. A Bátorfi Fogászat éppen ezt nyújtja páciensei számára.

Senkinek nem kell ma már megalkudni a hagyományos fogpótlás lehetőségekkel. A fogászati implantátum és az arra készülő fogpótlás révén valóban olyan, mintha régi fogainkat kapnánk vissza. Soha nem volt még ilyen lehetőség, hiszen ez egy második esély az egészséges fogakhoz.