Segítség csempe kiválasztásához

Segítség csempe kiválasztásához

A lakásfelújítás évekre szól, ezért a csempe és a padlólap kiválasztására érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A Dominó Kft. csempe bemutatótermében minden segítséget megadunk vásárlóinknak a választáshoz.

Dominó csempe

A csempe kiválasztása olykor nem könnyű dolog, hiszen nagyon kevés ember képes arra, hogy teljes mértékben maga előtt lássa, hogy az adott csempe hogy fog mutatni a falon, illetve a padlón. A széles választék sem mindig segít ezen a problémán, hiszen sok esetben a bőség zavarával küszködünk, ha túl sok csempe közül kell választanunk.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a csempe kiválasztása nem csak esztétikailag kell, hogy megfelelő végeredménnyel záruljon. Minőség tekintetében is oda kell figyelnünk néhány tényezőre. Ilyenek például a fagyállóság, a csúszásgátlás, valamint a kopás állóság. Nem mindegy, hogy milyen helyiségbe kívánunk csempét választani.

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a csempe egy maradandó dolog, valószínűleg évekig nem akarjuk majd azt lecserélni. Még azok sem kívánnak évente új csempe burkolatot készíttetni, akiknek anyagi lehetőségeik ezt megengednék. Ez borzasztó kényelmetlen lenne. Ez egy meglehetősen erős indok arra, hogy a megfelelő csempe legyen kiválasztva.

A Dominó Kft. csempe bemutatótermében szakképzett munkatársaink mindebben segítenek. Még az esztétikai szempontból történő döntést is elősegítik. Éppen ebből a célból került szolgáltatásaink közé a látványterv elkészítése, ami egészen pontosan képes megmutatni, hogy az adott csempe hogyan fog mutatni a felújítani kívánt helyiségben.

Dominó csempe

A látványterv elkészítése nagy segítséget nyújt a csempe kiválasztásához azoknak a vásárlóknak, akik nehezen tudják elképzelni a kész, felújított helyiséget. További segítséget nyújtunk azzal, hogy a látványterv elkészítése gyors és olcsó. Mindössze 20 ezer forint az ára, melynek a fele beszámításra kerül a vásárláskor. Ebből látható, hogy a csempe végleges kiválasztása előtt valóban érdemes elkészíttetni a látványtervet.

Az sem mindegy, hogy a lakás többi részében milyen színek és formák dominálnak. A csempe kiválasztását ez is kell, hogy befolyásolja. Senki nem szeretne olyan otthonban élni, ahonnan hiányzik a harmónia. Valamivel könnyebb a helyzet, ha az egész lakás egy időben kerül felújításra, hiszen akkor egy kiválasztott stílushoz és színvilághoz lehet igazodni. Ám ha csak a fürdőszoba vagy a konyha kerül átalakításra, akkor bizony a meglévő stílushoz kell igazodnunk.

Dominó csempe

Mielőtt konkrét csempe típust keresnénk, érdemes eldönteni, hogy milyen stílust szeretnénk az otthonunkban. Amennyiben nem így teszünk, akkor elképzelhető, hogy összevisszaság lesz a végeredmény. Ezt pedig senki nem szeretné.

A legegyszerűbb megoldás, ha igénybe veszi szakértő munkatársaink segítségét. A Dominó Kft. csempe bemutatótermében mindannyian azért dolgozunk, hogy Ön a felújítás végeztével elégedett legyen. Ennek érdekében minden segítséget megadunk, valamint elkészítjük a látványtervet is, hogy Ön könnyedén tudjon választani.

Hívjon minket és segítünk!

06 76  501 475