Könyvfelvásárlás a Lehel térnél

Könyvfelvásárlás a Lehel térnél

Napjainkban a könyvfelvásárlás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy el tudjuk adni feleslegessé vált könyveinket.

Régebben a könyvfelvásárlás bizományos rendszerben működött. Az ember elvitte egy antikváriumba az eladni kívánt köteteket, majd időről-időre ellátogatott az adott antikváriumba, hogy érdeklődjön a könyvek iránt. Amennyiben valamelyik kötet eladásra került, akkor azt kifizették. Ez egy meglehetősen kényelmetlen módja feleslegessé vált könyveink értékesítésének. Ennek ellenére még ma is vannak antikváriumok, amik így működnek.

Egyszerűbb módszert keres? Szeretné gyorsan eladni könyveit? Hívjon minket most és napokon belül megoldjuk a problémáját!

+36 70 423 8441

Könyvfelvásárlás és ingyenes értékbecslés

Könyvfelvásárlás előtt minden esetben értékbecslésre van szükség, amit egy hozzáértő szakértő értékbecslő végez el.

Értékbecslés nélkül a könyvfelvásárlás kivitelezhetetlen. Annak érdekében, hogy Önnek ez ne jelentsen plusz terhet, könyvfelvásárlás szolgáltatásunkhoz ingyenesen biztosítjuk a szakértő értékbecslést.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy telefonon bármilyen információt tudunk nyújtani a kötetek értékét illetően. Ehhez mindenképpen szükséges, hogy szakértő kollégánk saját maga meg tudja szemlélni a könyveket. Csak ebben az esetben tud konkrét árat mondani.

Néhányan azt gondolják, hogy a személyes megtekintést helyettesítheti egy leírás vagy egy fotó, és ezért emailen próbálnak meg árat kérni különböző könyvekre. Ez sem tartozik a megfelelő megoldások közé. Éppen ezért az első és legfontosabb lépés, a telefonon történő időpont egyeztetés, amikor értékbecslő munkatársunk meg tudja nézni az értékesíteni kívánt könyveket. Ez a könyvfelvásárlás első lépése.

Ezek után megtörténik az ingyenes értékbecslés, ami az Ön érdekében díjmentes.

Könyvfelvásárlás és hagyaték felvásárlás egyben

Sok ember számára éppen azért szükséges a könyvfelvásárlás, mert számtalan ingóságot örökölt, amire nincs szüksége.

Ebben az esetben nem csak a könyvfelvásárlás problémáját vállaljuk át Öntől, hanem a hagyatékfelvásárlást is. Ez egy kiegészítő szolgáltatásunk, amit azért kapcsoltunk hozzá a könyvfelvásárlás szolgáltatáshoz, mert óriási igény mutatkozott rá.

Amennyiben az örökölt ingóságok között nem csak könyvek és értékes tárgyak vannak, hanem hasznavehetetlen holmi is, az se szegje kedvét, hiszen teljes lakáskiürítés szolgáltatásunk révén ezt is megoldjuk. Sokszor éppen ez hiányzik ahhoz, hogy az örökösök hasznosítani tudjanak egy örökölt ingatlant.

Ebből látható, hogy könyvfelvásárlás szolgáltatásunkhoz rengeteg plusz dolog tartozik, melyek mind az Ön kényelmét szolgálják.

Válassza Ön is a kényelmet, válassza könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat!

Ide tudja hozni könyveit:

Könyv és Társai Antikvárium

Cím:

1134 Budapest, Tüzér utca 1. – A Lehel piactól két percre.

Telefon:

+36 (1) 786 6253

+36 70 423 8441

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10-18 h

Szombat: 10-14 h

Vélemény, hozzászólás?