Miniblogok

Miniblogok

A miniblogok és a támogató honlapok nagyon fontos részét képezik a keresőoptimalizálásnak, főként abban az esetben, ha egy erőteljes témáról, nehéz kulcsszavakról van szó, amivel kapcsolatban igen nehéz jó helyezést elérni a keresők találati listáján.

Amikor egy honlap nehézkesen indul el felfelé a keresőkben, attól függetlenül, hogy keresőoptimalizálás szempontból a feladatok szakértő módon vannak elkészítve, akkor támogató oldalakra és miniblogokra van szükség, mivel ezek nagymértékben erősítik a honlapot.

Főként azokon a területeken jellemző ez a szituáció, ahol hatalmas anyagi javak forognak kockán. Ilyen kulcsszavak például az ingatlan, ügyvéd, biztosítás, hitel, bank.

Természetesen, ezek csak példaként lettek felsorolva, ezeken kívül is van jó néhány erős terület, ahol nehéz az előrekerülés és sok időt vesz igénybe.

A támogató weboldalakat és miniblogokat oly módon kell elkészíteni, hogy teljesen illeszkedjen a támogatni kívánt honlap témájához, valamint annak fő kulcsszavára legyen optimalizálva.

A miniblogok esetében érdemes főként érdekességeket és híreket megjelentetni, valamint jóváhagyni a hozzászólási lehetőségeket, mivel így az aktív olvasók saját maguk is növelik a honlap vagy miniblog szöveges tartalmát.

A támogató honlapon, illetve a miniblogon jól látható helyeken kell elhelyezni az átirányító bannereket, hiszen a miniblog célja nem csupán az értékes linkek növelése, hanem a forgalom átirányítás is.

Egyetlen honlap számára létre lehet hozni több támogató weboldalt, valamint akár 10-15 miniblogot, hiszen ezek folyamatosan erősítik az adott honlapot.

Amennyiben a keresőoptimalizálás jól van elvégezve, valamint van elég türelem, akkor előbb-utóbb egy adott témában, akár egyetlen tulajdonos foglalhatja el a legkiválóbb helyezéseket. Ehhez nincs is szükség másra, mint szakértelemre és türelemre.

Amennyiben Ön is szeretne támogató weboldalt meglévő honlapjához, illetve szeretne miniblogokat, esetleg további kérdése van ebben a témában, akkor a kapcsolat oldalon megtalálja elérhetőségeinket.    KAPCSOLAT >>